İçeriğe geç

İşçi dostu fabrikadan 300 çalışanına zam müjdesi

Denizli’de ürettiği teknolojik camları dünyanın dört bir yanına satan ve 20 milyon Euro ihracat ile kentin yıldızları arasında yer alan Eurotec Cam A.Ş.’den çalışanlarına zam sürprizi. Firma, 300 çalışana eylül ayından geçerli olacak şekilde refah zammı yaptı.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Eylül 10, 2024 - 13:08:42 Güncelleme: Eylül 10, 2024 - 13:12:06

Enflasyon, alım gücünü her geçen gün eritirken, çalışanlarını düşünen işletme sahipleri, ara zamlarla refahı yükseltmeye çalışıyor.

İsviçre merkezli Glas Trösch grubuna bağlı olan ve Denizli’de üretimini sürdüren Europtec Cam A.Ş. tüm Türkiye’ye örnek olacak bir karar aldı.

Şirket çalışanlarının refahını artırmak amacıyla 2024 yılı Eylül ayı itibariyle çalışanlarının maaşlarına zam yaptı.

20 MİLYON EURO İHRACATI VAR
Denizli’de ihracatta öncü ilk 10 firması arasında yer alan Europtec Cam A.Ş. yaklaşık 20 milyon Euro ihracatı ile Denizli ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılarda bulunuyor.

ÇALIŞANLARININ REFAHINI ARTIRAN ZAM
Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamada, Europtec Cam A.Ş. olarak tüm çalışanları ile bir aile olduklarını, ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ortamının sebep olduğu mevcut ekonomik koşulların şirket çalışanlarının üzerinde oluşturduğu yükü azaltmak ve çalışanlarının mutluluğunun ve refahını sürdürülebilir kılmaya gayret ettiklerini ifade ettiler.

500 ÇALIŞAN, 50 MİLYON EURO İHRACAT HEDEFİ
Şirket yetkilileri ayrıca, bu yıl içinde şirketin 3 bin metrekarelik yeni fabrikasının da tamamlanacağı müjdesini verdi. Yatırımın altın değerinden olduğu dönemdeki fabrika ile çalışan sayısının 500, ihracatın da 50 milyon Euro’ya yükseltilmesi hedefleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir