Denizli’ye pazar öğlene kadar şiddetli rüzgar uyarısı
Denizli’de etkili olan şiddetli rüzgarla ilgili açıklama geldi. Meteoroloji, şiddetli rüzgarın yarın öğle saatlerine kadar süreceğini ve zaman zaman hızının 80 kilometreyi bulabileceği uyarısını yaptı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) Denizli ve bölgesi için şiddetli rüzgar uyarısını güncelledi. Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde(Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) halen devam etmekte olan kuvvetli rüzgarın, yarın(Pazar) öğle saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor” denildi.
Açıklamada rüzgarın güney ve güneydoğulu yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde esmesi beklendiği ve saatteki hızının 50 ila 80 kilometre olacağı belirtildi.
Meteoroloji, “Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yaptı.