İçeriğe geç

Bakan Kurum’dan yüzde 25 indirim açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev ve iş yeri alan geri ödemeleri devam eden vatandaşlara yüzde 25 indirim yapılacağını duyurdu.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Eylül 20, 2024 - 11:48:00 Güncelleme: Eylül 20, 2024 - 11:48:00

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ ‘den ev ve iş yeri sahibi olan vatandaşlara yönelik önemli bir indirim müjdesi verdi. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 oranında indirim yapılacağını duyurdu.

Bakan Kurum açıklamasında, “TOKİ güvencesiyle ev ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine, ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim imkanı sağlayacağız. Ayrıca borcunun en az yüzde 25’ini kapatmak isteyen de yine aynı oranda indirim alabilecek. Hayırlı olsun.” dedi.

Yoğun talepler doğrultusunda başlatılan bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların başvurularını 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında yapabilecek. İndirim kampanyasından, 2023 Haziran sonuna kadar TOKİ’den konut almış olan ve geri ödeme taksitleri bu tarih itibarıyla başlamış, en az 12 taksiti kalan hak sahipleri yararlanabilecek. Ayrıca, borcunun en az yüzde 25’ini ödeyen vatandaşların da aynı oranda indirim alabileceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir