İçeriğe geç

Motosiklet tutkunlarından kan bağışına çağrı

Denizli’nin önde gelen motosiklet kuruluşlarından Nur Motor ve Moyepar; Rooster Kafe ve Motopilot işbirliği ile anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. Pazar günü Kızılay ekiplerine toplu kan bağışı etkinliğine “Candan bağlıyız” diye çağrı yapıldı.  

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Şubat 5, 2026 - 14:32:22 Güncelleme: Şubat 5, 2026 - 14:32:24

Gün geçtikçe yeni tutkunlar edinen motosiklet dünyası Denizli’de büyüyor ve birbirine “candan” bağlanıyor. Kentin önde gelen motosiklet kuruluşlarından Nur Motor ve bağlı şirketi Moyepar, önemli bir etkinliğe ön ayak oluyor.

Nur Motor, Moyepar, Rooster Cafe ve Motopilot işbirliği ile Denizli’de kan bağışı etkinliği düzenlenecek.

8 Şubat Pazar günü 13.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte, Kızılay’a kan bağışı yapılacak. Orman yangınları ve afetler gibi toplumsal duyarlılık gerektiren durumlarda öne atılmaktan çekinmeyen motosiklet tutkunları bu kez de kan bağışı ile hayat kurtaracak.

Etkinliğe, herkesi davet eden Nur Motor Yöneticisi Bilal Koyun, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve bağışın önemli olduğunu söyledi. Bilal Koyun, “Denizli’deki motosiklet bağımız her geçen gün büyüyor. Bu büyük aileyi, daha da candan bağlamak için yapılan bu etkinliğimize sadece motosiklet tutkunlarını değil, tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir