İçeriğe geç

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ CAHİT ÖZKAN’DAN BÜYÜK MÜJDE

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, TOKİ tarafından hayata geçirilecek Sosyal Konut Projesi kapsamında Denizli’de tam 13 ilçede binlerce konut yapılacağının müjdesini verdi.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Kasım 3, 2025 - 11:31:25 Güncelleme: Kasım 3, 2025 - 11:31:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Sosyal Konut Projesi kapsamında Denizli’ye toplam 6 bin 190 konut yapılacağını belirten Denizli Milletvekili Cahit Özkan, projenin kent genelinde 13 ilçeyi kapsayacak şekilde planlandığını söyledi. Cahit Özkan, bu sayıların konut, yoğun nüfus yapısı ve talepler dikkate alınarak belirlendiğini de sözlerine ekledi.

Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde toplam 4.700 konut inşa edileceğini belirten Özkan, Acıpayam’da 750 konut, Bekilli’de 200 konut, Çal’da 100 konut, Çivril’de 100 konut, Tavas’ta 100 konut, Güney’de 94 konut, Buldan’da 24 konut, Beyağaç’ta 50 konut, Bozkurt’ta 50 konut ve Sarayköy’de 22 konut yapılacağını söyledi.

TOKİ, projeden faydalanmak isteyen dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli ödeme kolaylığı sağlayacak. Başvurular 10 Kasım – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubeleri veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek. En az 1 yıldır ilgili ilçede ikamet etmek ve hane gelirinin 127 bin TL’nin altında olması başvuru şartları arasında yer alıyor. Proje kapsamında %10 peşinat ve 240 ay vade ile ev sahibi olma imkânı sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir