Başkan Arslan’dan Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk İlkokulu öğretmeni Güllü Erikan’ı ziyaret etti. Beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Erikan’a geçmiş olsun dilekleri iletilerek çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anneler Günü kapsamında düzenlenen ziyaret, ilçede duygu dolu anlara sahne oldu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan’ın yanı sıra İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Uzun ile öğretmen arkadaşlarının da katıldığı buluşmada, birlik ve dayanışma mesajları verildi.
Ziyarette konuşan protokol üyeleri, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Güllü Erikan’a teşekkür ederek acil şifa dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Anneler Günü’nün manevi atmosferi ön plana çıktı.
Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Kıymetli öğretmenimiz Güllü Erikan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.