İçeriğe geç

Başkan Doğan işçiler için simit yaptı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanırken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan, mesai yapacak işçilere jest geldi. Başkan Doğan, Halk Ekmek fabrikasında kendi elleriyle simit yaptı.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Mayıs 1, 2026 - 12:22:09 Güncelleme: Mayıs 1, 2026 - 12:22:10

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı) nedeniyle mesaiye kalmak zorunda olan işçilere jest yaptı.

Gece saatlerinde Halk Ekmek Fabrikası’na giden Başkan Doğan, önlüğünü giyip tezgahın başına geçti ve “simit bağlayarak” işçileri için pişirdi. Başkan Doğan’ın yaptığı simitler, bayram olmasına rağmen belediye bünyesinde mesai yapmak zorunda olan işçilere dağıtıldı.

Başkan Doğan, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı ve bayramı kutladı, “Halk Ekmek Fabrika’mızdayız. Bu sabah mesai yapacak çalışma arkadaşlarımız için hazırlık yapıyoruz. Tezgah başında bağladığımız simitleri, sabaha karşı çalışmaya başlayacak emekçi kardeşlerimize sıcak sıcak ulaştıracağız.  Biliyoruz ki hayatın yükünü omuzlayanların emeği her şeyden değerli. Alın teri döken herkesin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir