İçeriğe geç

ÇAL BELEDIYESPOR’UN HEDEFİ 3. LİG 

Çal Belediyespor’un yeni sezon hedefleri, 2. Uluslararası 29. Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’nde açıklandı. Kulübün 3. Lig hedefi vatandaşlarla paylaşılırken, yeni sezon futbol kadrosu ile şampiyon sporcular da tanıtıldı.

Haber Merkezi
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: Eylül 7, 2026 - 15:35:03 Güncelleme: Eylül 7, 2026 - 15:35:04

Festival kapsamında Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarıyla Çal’ın gururu olan Çal Belediyespor Kick Boks Takımı ile yeni sezona hazırlanan futbol takımı halkla buluşturuldu. Festival coşkusunun doruğa çıktığı etkinlikte futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tek tek anons edilerek sahneye davet edildi. Çal’ın öz evladı Teknik Direktör Kürşat Taş ve ekibinin yanı sıra, elde ettikleri şampiyonluklarla ilçenin gururu olan kick boks sporcuları da vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye çıktı. 

BAŞKAN KUZU TAKVİYE SÖZÜ VERDİ

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Barış Kuzu, sahnede yaptığı açıklamada yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Kuzu, kadroya 4-5 kaliteli takviye daha yaparak takımı güçlendireceklerini ifade etti. Festivalde vatandaşlara hitap eden Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Çal Belediyespor’un bu sezon Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde mücadele edeceğini hatırlatarak, kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini açıkladı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir